Dapatkan Skin Terbaik Untuk Phone Dan Gajet Anda Di iSkino.Com.My [ADV]

Antara “trend” terbaru pengguna smartphone sekarang ialah memasang “skin” pada smartphone masing-masing bagi menggantikan rupa asal smartphone tersebut dan menjadikannya kelihatan lebih menarik berbanding biasa.Kebiasaannya, ianya dipasang apabila pengguna mulai bosan dengan warna dan rupa bentuk asal smartphone yang dibeli.

Namun apa yang menjadi masalah ialah apabila pengguna membeli skin yang tidak berkualiti termasuk membeli sticker yang amat mudah tercabut apabila dipasang tidak sampai beberapa hari.Skin dan sticker merupakan sesuatu yang berbeza dan pastikan anda memasang dan menggunakan skin yang berkualiti bagi memastikan kepuasan yang maksima.

iSkino Home Page Snapshot
Klik untuk kunjungin iSkino.com.my

Bagi anda yang tercari-cari skin berkualiti tinggi untuk phone masing-masing, antara yang dapat kami syorkan buat anda ialah skin yang dijual oleh Iskino.com.my dimana mereka menawarkan pelbagai pilihan rekabentuk skin untuk gajet seperti smartphone, tablet termasuk laptop pada harga yang berpatutan.

Red Burst iPhone 5 Skin-horz
Antara skin yang ditawarkan di iSkino.com.my

iSkino merupakan sebuah kedai online (online store) yang menjual pelbagai aksesori tambahan seperti iPhone cases, iPhone skins, Samsung Galaxy S3 Cases, Samsung Galaxy S4 Cases, Laptop Skins termasuk gajet-gajet lain.Laman web tersebut menggunakan paparan ringkas kemas serta menarik selain sangat mudah untuk dilayari.Anda boleh memilih ratusan jenis rekaan skin untuk gajet anda dengan memilih kategori yang disediakan mengikut jenis gajet serta model yang digunakan.

grunge-samsung-galaxy-s-ii-skin-horz

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan aksesori pilihan, antara perkara yang perlu anda tahu mengenai iSkino ialah :

– Kesemua jenis skin gajet yang dijual adalah diimport daripada US, bukan skin murahan dan terjamin kualitinya.Anda tidak perlu membayar kos penghantaran (Free Delivery).

– Masa yang diperlukan untuk skin tersebut sampai kepada pembeli adalah sekitar 14-21 hari memandangkan ianya diimport daripada US.

– Setiap skin yang dijual berharga RM48 + free delivery dimana anda boleh membuat pembayaran melalui Online Bank-in, PayPal atau Credit Card.

Sebagai penghargaan kepada semua pembaca soleheen.com , pihak iSkino berbesar hati untuk menawarkan 10 keping baucer iSkino berharga RM10 yang boleh digunakan untuk membeli skin yang anda inginkan.Terhad kepada 10 pembaca sahaja , apa yang anda perlu lakukan ialah klik like + tweet kemudian berikan komen “Saya inginkan baucer daripada iSkino” pada ruangan komen facebook dibawah.Kami akan memilih 10 pembaca bertuah untuk diberikan baucer tersebut.

Artikel ini dibawakan khas oleh iSkino.com.my dan jika anda berminat untuk mengiklankan produk anda atau ingin kami melakukan review produk anda, hubungi kami hello@soleheen.com atau rujuk pakej pengiklanan yang disediakan.

  •  
  •   
  •   
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here