Friday, October 20, 2017

Samsung Galaxy Note 10.1 Review [VIDEO]

Beberapa video "hands on" Samsung Galaxy Note 10.1 yang menjadi sebutan para pengguna seluruh dunia buat masa kini.Note 10.1 sebuah tablet terbaru dari SamsungMobile...

Samsung Memperkenalkan Galaxy Note 10.1 [ Spesifikasi ]

Selepas pelbagai ura-ura kedengaran mengenai tablet terbaru daripada Samsung iaitu Samsung Galaxy Note 10.1, Samsung akhirnya mengeluarkan video rasmi yang memaparkan beberapa kelebihan serta...

Android 4.1.1 Jelly Bean Pada Samsung Galaxy Mini

Baru-baru ni pembangun rom Galaxy Mini dah pun berjaya memasukkan CMX iaitu Android 4.1.1 ke dalam Samsung Galaxy Mini.Walaubagaimanapun masih banyak perkara yang...

Cara Upgrade Galaxy Mini Ke Android 4.0 : [rom] AOKP Milestone...

AOKP Milestone 6 Revision 2 salah sebuah rom yang dibangunkan oleh TheWhisp untuk samsung galaxy mini berasaskan android 4.0 Ice Cream Sandwich.Agak laju serta...

Screenshot AOKP Android 4.0 Rom Pada Galaxy Mini

Dibawah ni adalah screenshot daripada rom AOKP Milestone 6 Revision 2 yang menggunakan android 4.0 Ice Cream Sandwich sebagai "based".Ini bukan paparan asal rom...

Cara Upgrade Galaxy Mini : [rom] CyanogenMusic Mix 3.1

setelah sekian lama x post mengenai Samsung Galaxy Mini yang seakan di anak tiri kan, untuk sesi android kali ni aku akan memperkenalkan rom...

Samsung Lancarkan Galaxy Note Warna Pink

TUTORIAL MUDAH CARA UPGRADE XPERIA X8 KE ANDROID 2.3Agak menarik dan sexy untuk perempuan...untuk laki pun macam smart je lain dari yang lain haha.Entri...

Cara Root dan Install Rom Pada Galaxy Mini

seperti yang dijanjikan sebelum ni aku akan ajar cara bagaimana untuk root..install CWM Recovery dan juga install custom rom pada samsung galaxy mini..satu proses...