Wednesday, June 26, 2019

Cara Upgrade Xperia X8 : Rom CM-X v1.1

pengguna baru yang ingin upgrade xperia x8 atau sony ericsson W8 perlu ikut cara yang di ajar dalam entri  Upgrade Xperia X8 to 2.3...

Upgrade Xperia X8 to 2.3 Gingerbread – Full and Easy Tutorial

Upgrade Xperia X8 to 2.3 Gingerbread, untuk sesi android kali ni kami akan ajar cara-cara paling mudah untuk upgrade Xperia X8 ke android 2.3...

Need for Speed Shift for Xperia X8

 masa untuk sesi android lagi dan pada kali ni aku akan kongsikan salah satu game yang paling femes : Need for Speed Shift...aku dah...

Upgrade Xperia X8- [ROM] Stornmix V2.0.0

bagi pengguna x8 yang ingin tahu cara update xperia x8 ke android 2.3 Gingerbread korang perlu lakukan proses-proses dibawah:1-Tutorial Root Xperia X8 | soleheen...

Kesilapan Ketika Update Xperia X8

untuk sesi android pada kali ni aku akan senaraikan antara kesilapan-kesilapan yang sering kita lakukan masa nak update xperia x8 dengan cara...

Cara Upgrade Xperia X8 : Rom GingerXperia V15

admin dah buat kesilapan besar dalam entri GingerXperia dengan menyatakan cara install rom tersebut ialah update.zip ...cara tu salah rom tu sebenarnya perlu...

Upgrade Xperia x8 : Senarai Rom Xperia X8

sesi android kali ni aku akan list kan custom rom untuk xperia x8 yang bagi aku terbaik untuk korang cuba..bagi yang pertama kali membaca...

Upgrade Xperia X8 to 2.3.7 GingerCrutz v8.2

rom ini merupakan salah satu rom yang  terbaru menggunakan android 2.3.7 gingerbread...dan antara ciri-ciri rom ni :- New keyboard from Xperia Mini 2011- New...