Sunday, October 21, 2018

Sony Lancarkan Xperia GX dan SX di Jepun

Baru-baru ni Sony dah pun mengumumkan 2 model smartphone terbaru diorang iaitu Sony Xperia GX dan SX...Xperia GX merupakan "high-end device" manakala Xperia SX...

Cara Upgrade Xperia X8 : [rom] Stornmix 2.5

Bagi mereka yang pertama kali membaca siri entri tutorial xperia x8 dan sony w8 korang boleh ikut tutorial mudah cara nak upgrade dan tukar...

Harga Sony Xperia Smartphone di Malaysia

Siri baru dalam soleheen.com iaitu slot berita terkini android smartphone yang akan difokuskan kepada berita terbaru android smartphone secara umum mengenai apa sahaja...

Cara Upgrade Galaxy Mini : [rom] CyanogenMusic Mix 3.1

setelah sekian lama x post mengenai Samsung Galaxy Mini yang seakan di anak tiri kan, untuk sesi android kali ni aku akan memperkenalkan rom...

Cara Upgrade Xperia X8 : [rom] XG!N LX V8

LinuXperia Mika Project salah satu projek dibawah pembangun xperia x8 yang mana mereka bergabung iaitu ALESSIOCERCI dan XPERIA FAN untuk menguruskan 3 rom utama...

Cara Upgrade Xperia X8 : [rom] Stornmix 2.4

setelah sekian lama x kembali dengan update mahupun rom baru, salah seorang pembangun muda di xda developers kembali dengan update terbaru untuk rom beliau...

Cara Upgrade Xperia X8: [rom] Prime HD 8.0

Versi terbaru Prime HD iaitu 8.0 dah pun di "released" kepada umum semalam oleh Haka..x sampai seminggu selepas Prime HD 7.0 dilepaskan..untuk rekod, Prime...

Cara Upgrade Xperia X8: [rom] Prime HD 7.0

ok cukup cerita pasal Bersih 3.0 buat masa ni...bagi yang x berkesempatan nak baca korang boleh baca Part 1 dan Part 2 mengenai pengalaman...

Cara Upgrade Xperia : [rom] KuyaICS V5

KuyaICS V5 oleh baiclark merupakan modded version bagi kuyadroid 4.5.4, dalam erti kata lain rom ni merupakan versi yang telah diubah dari segi...

Samsung Lancarkan Galaxy Note Warna Pink

TUTORIAL MUDAH CARA UPGRADE XPERIA X8 KE ANDROID 2.3Agak menarik dan sexy untuk perempuan...untuk laki pun macam smart je lain dari yang lain haha.Entri...