Wednesday, January 29, 2020

Muat Turun Aplikasi Premium Secara Percuma Dari Amazon Berharga RM770 Sempena...

Aplikasi premium percuma untuk semua. Itu berita baik dibawakan oleh Amazon kepada pengguna Android sempena Hari Natal yang disambut pada hari ini. Anda boleh...

Aplikasi Android Terbaik : Galaxy Locker – Jadikan Lockscreen Anda Seperti...

Aplikasi android terbaik pilihan kami kali ini ialah Galaxy Locker, iaitu sebuah aplikasi lockscreen android menyerupai lockscreen pada smartphone siri Galaxy S.Sebelum ini kami...

Aplikasi Panduan Solat Jamak Qasar Untuk Android – Membantu Anda Memahami...

Aplikasi Panduan Solat Jamak Qasar Untuk Android merupakan sebuah aplikasi terbaik wajib install oleh pengguna android muslim yang sering melakukan perjalanan jauh serta bermusafir.Aplikasi...

Aplikasi Android Wajib Install : Space Defense Nokia 3310

Space Defense, game yang mengimbau kenangan bagi sesiapa yang pernah menggunakan smartphone legend, iaitu Nokia 3310 ataupun siri awal Nokia.Game yang ringkas akan tetapi...

Aplikasi Android Wajib Install : MI File Explorer Dark ICS Version

Mungkin ramai yang sedang mencari file explorer terbaik buat android smartphone masing-masing.Antara yang menjadi pilihan ramai pengguna ialah Astro File Manager yang mempunyai 1001...

Aplikasi Kamera Dan Galeri Nokia X Kini Boleh Diinstall Pada Smartphone...

Nokia X merupakan smartphone pertama milik Nokia yang menggunakan android sebagai sistem operasi utama namun tidak menyokong fungsi Google padanya dimana anda tidak dibenarkan...

Aplikasi Android Wajib Install : Twitter Versi Lama

twitter untuk android versi lama...sesape yang guna srom 2.2.1 mesti dah tau pasal twitter ni...berbeza dari segi interface dan sangat lawa bagi aku...sejujurnya bagi...

Aplikasi Android Terbaik 2013 : Photosphere Camera & Galeri Android 4.3...

Aplikasi android terbaik pilihan kami untuk kali ini ialah aplikasi Photosphere Camera dan juga stok galeri yang terdapat pada android 4.3 Jelly Bean.Aplikasi ini...

Download New Android Market with Beautiful UI

rasa nya android market baru ni da lama release...aku dah pun try dan seriously memang smart r...nak kata simple tu xde la simple sangat...by...
faster facebook

Update Terbaru Facebook for Android Lebih Laju Dan Stabil

Sebelum ini, rata-rata pengguna tidak menyukai aplikasi facebook yang amat bermasalah dari pelbagai segi walaupun ianya kerap menerima kemaskini.Antara masalah yang sering dihadapi ialah...