Sunday, December 8, 2019

Cara Install Google Play Music v4.1.513

UPGRADE XPERIA X8 DAN SONY W8 KEPADA ANDROID 2.3 FULL N EASY TUTORIALrasanya semua orang dah pun tau bahawa Google dah pun melakukan beberapa...

Facebook Messenger Android Terima Kemaskini Baru – Lebih Kemas, Lebih Menarik.[Download...

Facebook Messenger Android Terima Kemaskini Baru dimana rupa bentuk aplikasi chat milik Facebook tersebut dikemaskini dan diberi nafas baru.                   Facebook semalam mengumumkan bahawa aplikasi Messenger...

Download New Android Market with Beautiful UI

rasa nya android market baru ni da lama release...aku dah pun try dan seriously memang smart r...nak kata simple tu xde la simple sangat...by...

WhatsApp v2.11.444 Kini Benarkan Pengguna Sembunyikan “Blue Tick” Read Receipts

Blue ticks pada kemaskini terbaru aplikasi WhatsApp menimbulkan pelbagai reaksi baik positif mahupun negatif daripada pengguna di seluruh dunia. Tanda Blue Ticks merupakan satu...

Install Aplikasi Background Defocus Xperia Z1 Compact Pada Smartphone Xperia Anda

Background Defocus merupakan aplikasi yang terdapat pada kamera Sony Xperia Z1 Compact, berfungsi untuk menghasilkan bokeh (kesan blur background) pada gambar yang diambil menggunakan...

Aplikasi Android Wajib Install : Symbol Keyboard

Aplikasi Android Wajib Install : Symbol Keyboard.SymbolsKeyboard & TextArt merupakan satu aplikasi sangat menarik bagi menggantikan keyboard asal dalam android smartphone anda yang mungkin...
best andrid home launcher 2012

5 Android Launcher Terbaik Yang Percuma Laju Dan Ringan

Home launcher, salah satu aplikasi yang paling penting untuk pemilik android smarpthone yang mementingkan kekemasan pada phone masing-masing.Hari ini, pelbagai jenis launcher yang boleh...

Aplikasi Panduan Solat Jamak Qasar Untuk Android – Membantu Anda Memahami...

Aplikasi Panduan Solat Jamak Qasar Untuk Android merupakan sebuah aplikasi terbaik wajib install oleh pengguna android muslim yang sering melakukan perjalanan jauh serta bermusafir.Aplikasi...

Aplikasi Android Wajib Install : Sygic GPS Navigation

GPS salah satu benda wajib install pada smartphone masing-masing...bagi android smartphone antara GPS yang terbaik ialah Sygic yang menyokong berpuluh-puluh maps dunia termasuk malaysia.pengalaman...

Nokia Z Launcher – Launcher Android Pintar Dan Unik Milik Nokia...

Nokia Z Launcher merupakan launcher android yang dicipta oleh team Nokia dengan ciri-ciri pintar, ringkas dan menarik. Launcher tersebut menggunakan antaramuka minimal dan membolehkan...