Saturday, July 11, 2020

Aplikasi Android Terbaik Wajib Install : QuickPic

Aplikasi Android Terbaik Wajib Install : QuickPic, Jika sebelum ini kami dah pun kongsikan aplikasi android terbaik wajib install pada smartphone masing-masing iaitu Vignette...

Aplikasi Android Terbaik Wajib Install :Vignette

Vignette salah satu aplikasi android terbaik 2013 bagi sesiapa yang minat akan bidang photography...antara ciri-ciri menarik yang ada aplikasi android terbaik ini ialah : Add...

Download Aplikasi Android Soleheen D

 > Upgrade Xperia X8 and Sony W8 to 2.3 Gingerbread- Full and Easy Tutorial < alhamdulillah harini berjaya buat aplikasi android untuk soleheen.com selepas...

Aplikasi Patut Dimiliki Pengguna Android Smartphone

akhir-akhir ni makin ramai yang bertanya kepada aku tentang aplikasi apa yang best..aplikasi apa yang patut diguna..aplikasi mana yang terbaik untuk android smartphone masing-masing..sebenarnya...

Fruit Ninja: Puss in Boots v1.0 for Android

Fruit Ninja : Puss in Boots merupakan game terbaru daripada pembangun game terkenal "Fruit Ninja" yang mana untuk game versi terbaru ini ia digabungkan...

Aplikasi Android Wajib Install : SmartApp Protector Lindungi Privasi Anda

menjadi satu masalah apabila orang lain melihat benda privasi yang kita sorok dalam handphone...bagi pengguna android korang boleh menarik nafas lega kerana segala jenis...

Aplikasi Android Wajib Install : Twitter Versi Lama

twitter untuk android versi lama...sesape yang guna srom 2.2.1 mesti dah tau pasal twitter ni...berbeza dari segi interface dan sangat lawa bagi aku...sejujurnya bagi...

Aplikasi Android Wajib Install : WidgetLocker Lockscreen

merupakan salah satu aplikasi yang membolehkan korang menukar user interface lockscreen pada android smartphone masing-masing...antara ciri-ciri aplikasi ni :-slider yang boleh di drag n...

Aplikasi Android Wajib Install : Symbol Keyboard

Aplikasi Android Wajib Install : Symbol Keyboard.SymbolsKeyboard & TextArt merupakan satu aplikasi sangat menarik bagi menggantikan keyboard asal dalam android smartphone anda yang mungkin...

Aplikasi Android Wajib Install : Aura Sygic GPS

Bagi mereka yang mencari aplikasi GPS terbaik untuk smartphone masing-masing, anda patut mencuba Aura Sygic satu aplikasi GPS yang tak asing lagi di kalangan...

Download New Android Market with Beautiful UI

rasa nya android market baru ni da lama release...aku dah pun try dan seriously memang smart r...nak kata simple tu xde la simple sangat...by...

ScreenShot It | Free Download

selepas sekian lama blog x berupdate kali ni aku nak share satu aplikasi yang membolehkan kita mengambil screenshot dari android smartphone.apps ni korang boleh...

Aplikasi Android Wajib Install

untuk quick review ke 3 aku akan share beberapa aplikasi yang bagi aku wajib ada dalam smartphones korang.untuk aplikasi ni korang boleh cari di...