Techbug.My – Kedai Gajet Online Penuh Informasi

Techbug.My – Kedai Gajet Online Penuh Informasi , membeli secara online kini merupakan 1 trending di kalangan rakyat Malaysia dimana kita dapat melihat lambakan kedai online yang beroperasi menjual pelbagai barangan.Memilih kedai online yang terbaik terutama dari segi servis merupakan salah satu perkara yang patut anda utamakan sebelum membeli barangan secara online.

Antara kedai pilihan online pilihan kami di soleheen.com ialah Techbug.my yang menjual pelbagai barangan gajet terutama smartphone dan juga aksesori berkaitan pada harga yang berpatutan.Techbug.my memiliki kelainan tersendiri berbanding kedai online yang lain dimana anda akan berpuas hati apabila berurusan dengan mereka.

Jika dilihat dari barangan gajet yang ditawarkan, kebanyakkannya adalah barangan import yang dibawa masuk lebih awal ke Malaysia bagi memenuhi permintaan pengguna seperti LG Nexus 5 , Motorola Moto X (pre-order) dan juga HP Chromebook 11.

Berbeza dengan kedai online lain yang hanya memaparkan barang jualan, Techbug.my mengambil pendekatan lain dengan menyajikan segala informasi dunia teknologi terkini melalui Facebook page mereka.Selain Techbug, antara rangkaian lain milik pemilik ialah BagBug yang menjual pelbagai bag eksklusif pada harga yang rendah.

Pihak Techbug juga merupakan rakan soleheen.com dimana kami berkerjasama dalam membawakan review mengenai gajet terkini di pasaran, antaranya Review Sony SmartWatch 2 dan juga Review Nexus 5 yang boleh dikatakan sebagai review terawal di Malaysia untuk gajet-gajet tersebut.

Lawati laman web mereka untuk mendapatkan pelbagai barangan gajet yang menarik buat anda atau sertai Techbug di Facebook untuk mengetahui informasi terkini yang dikongsikan mereka.

  •  
  •   
  •   
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here