Asphalt 8 : Airbone Untuk Android Dilancarkan Secara Rasmi Di Google Play

Asphalt 8 : Airbone , sebuah game lumba kereta daripada Gameloft yang sangat dinanti-nantikan oleh pengguna dan peminat game mobile kini telah pun dilancarkan secara rasmi di Google Play.Permainan tersebut mula dijual pada harga sekitar US$0.99 (RM3).Membawakan pelbagai perkara baru, ianya merupakan game perlumbaan kereta terbaik yang pernah kami cuba selepas siri Need for Speed.

Disertakan sekali dengan gameplay serta grafik yang sangat hebat serta menarik, anda tidak akan merasa bosan tatkala bermain game tersebut.47 supercar disediakan dimana 80% adalah model baru berbanding siri Asphalt sebelum ini.Track perlumbaan yang tidak membosankan memberikan kelebihan kepada Asphalt 8 : Airbone ini.

Apa yang pasti, game ini akan menarik perhatian ramai pengguna dan akan membuatkan anda terpegun dengan prestasi game tersebut.Menjadi kebiasaan untuk high-end game , hanya smartphone dengan spesifikasi tinggi serta canggih mampu memainkan permainan tersebut dengan smooth tanpa sebarang masalah, jadi sila pastikan phone anda sesuai untuk bermain sebelum proses install dijalankan.

Beli dari Google Play

Jika anda ingin ketahui lebih banyak info mengenai smartphone, rujuk bahagian kategori di bahagian sidebar blog seperti android theme , koleksi aplikasi wajib install , senarai harga terkini dan info smartphone terbaru.

Jangan lupa sertai facebook page | Twitter Youtube soleheendotcom untuk mengetahui lebih banyak informasi tips dan tutorial mengenai dunia android ataupun bertanyakan soalan kepada krew kami jika anda menghadapi sebarang masalah.

  •  
  •   
  •   
  •  
  •  
  •  

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here