Angry Birds Space for PC

1
348 views
views
Angry Birds satu game yang pernah mencetuskan fenomena x lama dulu, pergi mana-mana korang akan nampak bersepah patung-patung angry birds sampai ke satu tahap game tu menjadi bosan walaupun ada update baru.

tapi baru-baru ni pembangun game tersebut RIVIO, dah pun melancarkan siri terbaru Angry birds iaitu Angry Birds Space ke semua platform baik windows,android mahupun iOS…bagi aku siri terbaru game ni memang mempunyai kelainan dan keistimewaan sendiri dari semua segi..pendek kata, Angry Birds Space ni memang lagi best dan lagi menyeronokkan dari versi sebelumnya dengan beberapa pembaharuan diperkenal.

bagi yang berminat untuk mencuba games ni korang boleh dapatkan di Google Play secara percuma bagi pengguna Android manakala bagi pengguna iOS korang boleh beli dari market..dan bagi versi PC korang boleh download dari link di bawah..ikut langkah dibawah bagi proses install :

1-Download kemudian extract.
2-Install game tersebut.
3-Copy file “Patch” dari folder asal ke dalam folder Angry Birds Space yang telah diinstall.
4-Masukkan key untuk activate kan game tersebut.
5-Main sampai lebam.

[ DOWNLOAD ANGRY BIRDS SPACE FOR PC ][ DOWNLOAD ANGRY BIRDS SPACE FOR ANDROID ]

entri sebelum : [rom] Prime HD
entri sebelum : [rom] GingerDX
entri sebelum : [apps] Sygic GPS Navigation for Android Smartphone

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here