Twitter Baru Lebih Kemas

1
335 views
views

baru je update twitter tadi memang smart…lebih kemas dan teratur…jika sebelum ini aku ada kongsikan twitter version lama [Twitter for Android -Versi Lama] yang bagi aku lebih menarik berbanding twitter baru[sebelum versi 3.0] dan pagi ni aku dah pun update ke yang terbaru iaitu version 3.0… memang x mengecewakan.

walaubagaimanapun rata-rata komen pengguna twitter untuk android agak kecewa dengan update nih dan ada yang mengatakan update terbaru ni membuatkan aplikasi twitter sering force close…bagi yang masih belum update korang boleh update di market.

Untuk pengetahuan korang bila aplikasi ini ditukar secara automatik user interface twitter pada web akan turut ditukar…contoh pada twitter aku dibawah.

DOWNLOAD TWITTER 3.0

twitter baru

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here