Download Superheroes Wallpaper

0
466 views
views
seperti yang aku dah janjikan sebelum ni di facebook page soleheen[dot]com untuk kongsikan koleksi wallpaper superheroes jika jumlah “share” gambar tersebut melebihi angka 10.Sebenarnya kalau tak lebih 10 pun aku akan tetap “share” kan wallpaper-wallpaper tersebut.

aku tak ingat dekat mana entah aku dapat wallpaper ni kalau tak silap rasanya di deviantart, yang penting apa yang aku nak bagitau ini bukan hasil kerja aku.memang cun kesemua wallpaper ni sebab ianya simple dan tak serabut.

kepada yang berminat nak dapatkan benda ni korang boleh download melalui di bawah ni :

[DOWNLOAD]

Antara koleksi lain [hanya untuk smartphone] :

Android 4.1 Jelly Bean Wallpaper
Samsung Galaxy S3 Stock Wallpaper
Android 4.0 Ice Cream Sandwich Wallpaper.

Jangan lupa sertai facebook page soleheen[dot]com untuk lebih banyak perkara menarik!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here