Harga Sony Xperia Z, Bakal Tiba Pada 18 Feb Di Eropah

Setelah diumumkan di CES13 baru-baru ini dan menjadi antara perkara paling disebut dalam acara itu,semakin ramai para penjual di Eropah yang mula menawarkan Sony Xperia Z kepada para pelanggan mereka dimana masing-masing mula membuka tawaran “pre-order” bagi phone berkenaan.

sony-xperia-z-xperia-zl

Walaupun ramai menjangkakan ianya akan mula berada dalam pasaran pada Mac 2013 namun terdapat beberapa pendapat yang menyatakan, Xperia Z akan mula dijual seawal-awalnya pada 18 Februari 2013.Kebanyakkan harga yang ditawar ialah RM2500 keatas, namun itu bukan lah harga rasmi memandangkan pihak Sony Mobile masih belum mengumumkan harga phone tersebut.

sony xperia Z PRICE release date

Harga rasmi Xperia Z dijangka akan lebih murah berbanding harga “pre-order” yang mana beberapa laman web menyebut ia berkemungkinan akan berada sekitar RM 1800-1900 sama seperti smartphone Sony yang lain apabila ia mula dijual kelak.

SUDAHKAN AND UNDI SOLEHEENDOTCOM SEBAGAI “FAVOURITE GADGETS BLOG” ? UNDI SEKARANG DI MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEKS 2013.

Selain Xperia Z ,sebuah lagi smartphone Sony yang baru diumumkan ialah Sony Xperia ZL.Ia seakan-akan serupa dengan Xperia Z namun yang membezakan kedua-dua phone tersebut ialah dari segi rekabentuk dan spesifikasi seperti kalis air serta tahan lasak yang hanya ada pada Xperia Z.

source

Jangan lupa tekan like dan sertai facebook page soleheendotcom untuk mengetahui lebih banyak tips informasi dan tutorial dunia android serta dunia gajet ataupun anda boleh bertanyakan soalan kepada krew kami jika menghadapi sebarang masalah.

  •  
  •   
  •   
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here