Harga Nexus 4 Di Malaysia

Nampaknya sejak di lancarkan baru-baru ini Nexus Family menjadi sebutan dan rebutan ramai pengguna yang telah lama menantikan peranti dari Google ini.Harganya yang murah menyebabkan Nexus 4 kehabisan stok dalam waktu yang amat singkat.
Di Malaysia, ramai peniaga juga tidak ketinggalan cuba membawa masuk set Nexus 4 daripada luar negara seperti Singapore dan Canada serta beberapa negara lain dengan membuka tawaran “pre-order” bagi mereka yang berminat.Harga yang ditawarkan juga agak berbaloi dan ianya berbeza mengikut peniaga [dealer].
Antara harga yang ditawarkan untuk Nexus 4 ialah 
Untuk senarai harga yang ditawarkan oleh peniaga lain anda boleh rujuk link dibawah :
-sumber-lowyat-
P/S- Harga akan berubah dari masa ke semasa mengikut pasaran dan tawaran [offer] yang dilakukan oleh penjual di tempat masing-masing.
P/S- Senarai harga di atas bukan harga tetap atau harga sebenar akan tetapi lebih kepada anggaran harga pada masa kini.Ianya tak akan lari jauh atau terlalu berbeza.
P/S- Lain tempat lain harga.Jadi kongsikan harga smartphone di tempat korang yang korang tahu di bahagian komen dibawah.Moga bermanfaat.
P/S – Jangan terpedaya dengan harga yang terlalu murah! Sila berhati-hati dan pastikan korang tahu apa yang hendak dibeli.
P/S – PEMBELIAN SECARA ONLINE DI RUANG FORUM/WEBSITE/FACEBOOK ATAU TWITTER AMAT-AMAT TIDAK DIGALAKKAN JIKA IANYA DILAKUKAN SECARA PENGEPOSAN.SILA PILIH PENJUAL YANG MENAWARKAN KHIDMAT “CASH ON DELVERY [COD] SAHAJA.
Jangan lupa sertai facebook page kami untuk lebih banyak tips tutorial serta maklumat mengenai dunia android ataupun bertanyakan soalan kepada krew kami jika terdapat sebarang permasaalahan.
  •  
  •   
  •   
  •  
  •  
  •  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here