18 COMMENTS

  1. saya nak tahu macamana nak buka tab galaxy note 8.0 yg bila kita buka hanya sampai nada muzik samsung dan tulisan samsung di skrin,lepas tu terus tak boleh buka…sampai tulisan samsung saja….macamana nak buat tu?

  2. Samsung GT-N8000 saya ada problem ic flash. Mungkin boot loader dah corrupt. Boleh x kalau saya repair guna KiEs? Atau kalau anta kedai repair berapa kosnya?

    • Hai, just nk Tanya.. Bagaimana, dpt tak atasi masalah ni? Saya pon kena masalah yg sama.. Klu boleh repair boleh bgtau mcm mana @ APA yg boleh dibuat.. No no HP saya 012 742 9929 joe. Whatsapp lg senang. Tq.

  3. Assalamualaikum….samsung s3 saya ni bila kita on di keluar gambar samsung dan bunyi nada samsung hanya sekerat saja…dan terus macam tu..

  4. kenapa saya punya fon lenovo a7000 tersangkut pada logo je lps2 akan ulang ulanh dan ulang hrp reply emergency ni no hp 0172714268

  5. salam.. ok samsung kena program balik di komputer ataupun di kedai .. saya akan selesai kan masalah problm samsung ..kandang softhware samsung boleh akibat kan ic pada nya.. whatsapp saya 01126826758 baiki softhware samsung.

  6. Sy ad lenovo a388t.Masalah nya ialah setelh di wipe data ia masi stuck pada logo.Boleh tak kalau diselesai kan tanpa menggunakan pc

  7. Cane nak buat ea bila fon hang lepastu saya bukak battery . Nak on balik , tapi bila saya on dia sangkut masa di jenama phone tu pastu lama je kat situ takleh on .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here