Android Theme : Samsung Galaxy S3 Stock Wallpaper

0
383 views
views
Samsung Galaxy S3…sebuah smartphone yang aku rasa x perlu dah aku nak cerita lebih memandangkan smartphone tersebut tengah menjadi sebutan orang ramai sekarang ni..bagi yang nak tau mengenai smartphone tersebut korang google je senang..bagi aku SGS3 antara smartphone dengan design terburuk pernah aku lihat..haha.
so, untuk sesi android kali ni aku akan kongsikan stock wallpaper bagi Samsung Galaxy S3…bagi yang x faham maksud stock wallpaper tu ianya wallpaper yang dah tersedia dalam phone tersebut…agak menarik dah cun sebenarnya.

berminat dengan wallpaper ni? korang boleh download dekat link dibawah..terdapat kira-kira 6 jenis wallpaper.

DOWNLOAD :-

Samsung Galaxy S3 Stock Wallpaper

ENTRI-ENTRI LAIN :-

1- Senarai Custom ROM Xperia X8 dan Sony W8
2- Harga Rasmi Smartphone Sony Xperia Series
3- [rom] Stornmix 2.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here