Cara Upgrade Xperia X8 : GingerElite V2

1
CARA UPGRADE XPERIA X8 FULL N EASY TUTORIAL

 
2 3 hari lepas aku ada kongsikan rom terbaru iaitu GingerElite V2 dalam entri Cara Upgrade Xperia x8 : GingerElite V2 Xperia S Port  dan x sampai seminggu aku update mengenai rom tersebut pembangun nya dah pun release update terbaru. 
x banyak yang dilakukan hanya beberapa penambahbaikan kecil dan untuk update kali ni ia disertakan dengan aksesori “add ons” tambahan iaitu Sony Xperia Lockscreen.

 
Berminat?

bagi yang berminat korang boleh download update terbaru rom ni pada link dibawah. untuk sony xperia lockscreen tu aku x berapa pasti samada sedia terbina dalam update terbaru ataupun disertakan sebagai add ons sahaja..Cara install locksreen tersebut ialah dengan cara install melalui recovery/CWM.

Performance?
aku masih belum berkesempatan nak mencuba so x berapa tahu. bagi yang dah cuba rom ni jangan malu jangan segan untuk kongsikan review ok.

Download


Entri Sebelum :

KONGSIKAN PENDAPAT ANDA.MULAKAN DISKUSI

Share.

1 Comment

TINGGALKAN KOMEN ANDA