Aplikasi Android Wajib Install : HTC Mod Keyboard

0
CARA UPGRADE XPERIA X8 DAN SONY W8 KE ANDROID 2.3 FULL TUTORIAL
jom kita tengok benda apa lagi yang wajib korang yang menggunakan android smartphone install pada android phone masing-masing. aplikasi pilihan aku pada kali ni ialah HTC Mod keyboard..keyboard ni merupakan kegemaran aku sepanjang masa dan setiap kali aku flash rom baru, aku akan jadikan keyboard ni sebagai default keyboard pada xperia x8.
interface dia yang lebih besar dari gingerbread keyboard, lebih banyak fungsi serta lebih mesra pengguna menjadikan keyboard ni salah satu pilihan wajib bagi pengguna android selain dari menggunakan Go Keyboard, Symbol Keyboard atau yang lain-lain

cara install macam biasa :

1- Download file.apk
2-letakkan dalam memory card.
3-tekan install.
4-selesai install, pergi ke mesej > new mesej > tekan lama-lama pada bahagian text >  input method > pilih HTC IME sebagai default.
5-done.

untuk performance yang lebih baik korang boleh tukar setting pada keyboard tersebut supaya x vibrate dan turn off kan auto complete/prediction.
[DOWNLOAD HTC KEYBOARD WHITE ]

jangan lupa untuk sertai kami di facebook soleheen[dot]com untuk lebih informasi :D

KONGSIKAN PENDAPAT ANDA.MULAKAN DISKUSI

TINGGALKAN KOMEN ANDA