Cara Install Aplikasi dan Games Android Pada Komputer

0
1,240 views
views
UPGRADE XPERIA X8 DAN SONY W8 KE ANDROID 2.3 FULL N EASY TUTORIAL

lama rasanya dah x update blog mengenai dunia android dek kerana sibuk.untuk entri pada kali ni aku akan terangkan cara nak install aplikasi serta games android pada komputer masing-masing..baru-baru nih Bluestack for Windows Beta-1 telah pun pun di release kepada umum untuk dicuba..bagi yang masih xtau apa itu Bluestack secara ringkas apa yang dapat aku terangkan ialah ia merupakan satu aplikasi komputer yang membolehkan pengguna menginstall hampir segala jenis games serta aplikasi yang terdapat pada android smartphone…antara aplikasi yang disokong ialah Whatsapp,Angry Birds,Evernote,Facebook for Android dan lain-lain.

bagi yang berminat korang boleh download installer bluestack dekat link bawah..lepas download install macam biasa dan install aplikasi yang korang nak…mudah bukan?

[DOWNLOAD BLUESTACK FOR PC]

entri sebelum : Aplikasi Wajib : Sygic GPS Navigation
entri sebelum : [rom] Kuyadroid 4.5.4
entri sebelum : Angry Birds Space for PC and Android Smartphone

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here