Need for Speed Shift for Xperia X8

2
532 views
views

 masa untuk sesi android lagi dan pada kali ni aku akan kongsikan salah satu game yang paling femes : Need for Speed Shift…aku dah pun test game ni pada xperia x8 aku menggunakan rom Stornmix V2.0.0
dan berfungsi dengan baik tanpa sebarang masalah..bawah ni video yang aku rakam petang tadi.

cara-cara nak install :

1-download game kemudian extract.
2-letakkan file data game ni dalam folder android > data
3- turn on kan airplane mode kemudian install .apk file game ni..
4-selesai dan main macam biasa.

DOWNLOAD NEED FOR SPEED SHIFT FOR XPERIA X8

untuk sebarang pertanyaan korang boleh tanya pada facebook page soleheen.com dan jangan lupa untuk join komuniti xperia x8 kami… 🙂

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here