Android Games : Slime vs Mushroom

0
386 views
views
Slime vs Mushroom salah satu game yang menyerupai plant vs zombie…aku dah pun cuba game ni dan x dinafikan agak menarik dengan interface yang cun..bagi pengguna xperia x8 korang jangan risau..game ni berfungsi dengan baik pada device korang walaupun tanpa root or install rom lain….

jalan cerita dia si mushroom ni selalu menganggu hidup masyarakat slime..so tugas korang senang je..pertahankan kampung slime nih daripada serangan mushroom…kalau dalam plants vs zombies korang kena pertahankan rumah crazy dave so sama je kan….

korang boleh dapat kan game ni secara percuma di android market…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here