ScreenShot It | Free Download

selepas sekian lama blog x berupdate kali ni aku nak share satu aplikasi yang membolehkan kita mengambil screenshot dari android smartphone.

apps ni korang boleh dapatkan dekat android market dengan harga Rm 12.04…suka untuk aku ingatkan bahawa android smartphone korang perlu di root terlebih dahulu sebelum boleh menggunakan benda ni…untuk tutorial root xperia x8 korang boleh baca disini

tapi kalau korang xnak root phone korang untuk guna apps ni korang boleh guna “No Root Screenshot It” dari android market dengan harga Rm 15.06..bawah ni antara contoh yang aku ambil dari x8 aku sendiri.

so kepada yang dah root phone korang boleh boleh download screenshot it.apk…[klik untuk download]

untuk yang no root nanti aku share kan….dan jangan lupa kongsi rupa screen xperia korang dekat facebook page blog ni ok…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here