Cara Upgrade Xperia X8 : Floyo Roms v 1.0

0
240 views
views
ok android session

jika sebelum ni aku dah pun share beberapa roms x8 seperti android 2.3floyo roms version 0.29 dan juga 0.30 dari hackdroid dan juga W8 rom untuk kali ni aku nak share rom baru untuk xperia x8 korang…khas untuk xperia x8…sebenarnya xde la baru sangat cuma rom ni antara rom latest dari hackdroid dan antara rom paling stabil buat masa ni…

kepada yang baru baca post ni…jika korang berminat nak guna rom2 yang telah aku kongsikan nih…korang wajib root [tutorial root x8] dan install xrecovery [tutorial install xrecovery] pada xperia x8 korang terlebih dahulu…

apa yang berbeza untuk rom ni pertama dia ada theme chooser dan keyboard seakan keyboard android 2.3 gingerbread yang mana lagi kemas tapi lagi kecik…so bagi sesiapa yang berjari besar mungkin akan hadapi kesukaran pada pertama kali guna.

┬áberminat?…jom try dan download floyo rom v1.0… [download ]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here