Download Mp3 Cara Mudah dan Simple

1
memandangkan dah banyak kali aku dihujani dengan pertanyaan dekat mana nak download mp3….macam mana nak download lagu…website apa best untuk download lagu….dan bermacam-macam lagi la yang seangkatan dan sewaktu dengan nya.

so sekarang ni aku decide untuk ajar korang cara-cara paling simple dan mudah untuk download lagu.kalau nak ikutkan ada beribu riban cara mendownload mp3 ni tapi untuk kali ni aku akan bagitau cara yang terbaik…bebudak kecik pun boleh buat r.

kenal pakcik gugel?…reti menaip?…reti mengeja?….kalau reti semua nya korang ikut step-step bawah ni…tapi kalau x reti semua tadi…pergi daftar masuk tadika balik r.

1-mula-mula bukak pakcik gugel…pastu taip tajuk lagu yang korang nak download kemudian dekat hujung dia tambah perkataaan “mp3″..

2-nak lagi advance korang boleh buat ayat gempak sikit contoh macam “ceramah dato’ nik aziz mp3 free download”….haaa kan gempak tu…

3-lepas tu tekan enter yer kawan-kawan…tunggu selama 0.009 saat then akan keluar lah segala link untuk korang download..

4-tup…da siap…download la puas2 sampai lebam ok.

simple dan senang kan…ramai x sedar cara ni sebab yang diorang sibuk dok nak tahu website apa yang boleh download mp3.nak hafal website tu da satu hal da.so guna la cara ni ok.

jom download lagu-lagu nih…sangat best~

-written in the star -tinnie tempah
-tonight-enrique eglesias
-ya mawlay-husyan
-danza kuduro-don omar
-cahaya seluruh alam – al-mawlid

selamat beramal~

KONGSIKAN PENDAPAT ANDA.MULAKAN DISKUSI

Share.

1 Comment

TINGGALKAN KOMEN ANDA