Android Game : Guns & Glory

2
474 views
views
ok kali ni aku nak share android game pulak…sebelum ni aku dah pun share angry birds rio dan rasanya itu je game android yang aku share untuk xperia x8…bukan apa aku malas nak share game sebab aku kurang minat n then x8 sebenarnya x berapa sesuai untuk main game..

game yang aku maksudkan kali ni ialah Guns & Glory….satu game strategi yang memerlukan kepala otak korang berfikir secara ligat dan kreatif.

korang akan jadi perompak yang kena pastikan semua penduduk atau goldtrain yang lalu kawasan korang mati…so korang kena pandai susun strategi sendiri…serius aku cakap agak susah…

dan kalau x silap aku game ni gak tersedia untuk pengguna symbian dan pengguna apple….so apa lagi jom main sampai lebam jom.

kepada pengguna android korang boleh dapatkan game ni dekat android market untuk free version [ada iklan dan x full] tapi kalau korang nak adsfree [tanpa iklan] jom download dekat bawah ni.

Guns & Glory Ads Free
nak tahu lagi banyak informasi jom join facebook page kami…like dan korang akan dapat faedahnya.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here