Xperiencing the Xperia X8

1
351 views
views
sebenarnya ikutkan hati aku nak buat entri santai je malam ni..tapi entah la habis hilang semua idea so aku decide untuk kumpulkan entri xperia yang dah pun aku tulis sejak kebelakangan ni….untuk yang baru nak kenal android jom baca..dan yang nak beli android baca dulu esok terus pergi beli ok.

entri dekat bawah ni first review yang aku buat selepas 3 bulan guna xperia x8….korang boleh baca dekat sini.

entri kedua yang aku buat ialah yang dekat bawah ni…entri tentang games angry birds terbaru iaitu angry birds rio.dekat dalam entri ni korang boleh download games tersebut xpun pergi je dekat android market.klik untuk baca.


entri ketiga lak aku ada bagitau tentang aplikasi wajib yang perlu ada pada android phone korang.ada dalam 10 aplikasi yang aku da listkan.kebanyyakkan nya korang boleh dapatkan dekat android market.klik untuk baca.

X8 Quick Review 3 ! Application !


untuk versi keempat aku tunjukkan cara-cara update xperia x8 ke 2.1…khas for newbie.kalau korang x faham boleh tanya ok.klik untuk baca.

Tutorial Update Xperia X8 |1.6 to 2.1|

entri latest pasal phone ialah lepas aku root dan install custom rom floyo dalam phone aku.entri aku cuma tunjuk hasil yang aku dapat dan insyaALLAH..aku akan update tentang pengalaman aku buat benda ni dan mungkin aku akan buat tutorial meroot android dalam bahasa melayu.klik untuk baca.



Xperia X8 after rooted |Floyo Rom|

rasa nye ini je la kot buat masa sekarang ni.insyaallah kalau ada update baru aku akan masukkan ke dalam entri ni…dan mungkin aku akan buat macam site map all about this phone.nantikan.

by the way korang da join ke belum |alwaysbelikethat| official page?…kalau belum klik like dekat bawah ni..haha.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here